Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Tuesday, 17 April 2012

malam festival kesenian,kebudayaan &warisan-16.4.2012

 



these half of my beloved peeps.... from Politeknik Hulu Terengganu,,
 DUP1A(Tourism) my class la ,DUP1A and DUP1B(Account) my housemate,,
cantek-cantek kan member yana, hehe..kalah yana ahak3~ just kidding,

ok ..gamba yang kat atas ni di snap on 16 april 2012 tepat pukul 9pm,, bermulanye "malam kebudayaan&kesenian" anjuran politeknik kitorang.
i'm not expected that performance yang dipersembahkan dari sem1-sem6  semalam sume boleh di katekan agak memberansangkan,memang mantoopppoow! 
habis!!

happy sangat pat tengok persembahan dari budak2 sem1... first time perform kan,,ahak3! 

zzz(^.^)
(otw nak masuk bilik tuk tido dah)

No comments:

Post a Comment