Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Tuesday, 15 November 2011

ONG...ONG(bunyi katak)


video

hehehe...
aku tak boleh lupe mase skyping ngan Rezza Petra ...
lawak siot~... nak dijadikan cite la kan
malam tu hujan...lebat~
biaselah kalau dah hujan..timbul la suare makhluk2 kecil tu
"ONG...ONG"(froggy)
kuat sangat lol......aku ingat kan tak dengar~
rezza duk gelak2...mmule tu die tanye aku
oit' yana tu suare yana ke...
(loading jap aku)
yela...aku tak cakap pape pun mase tuh~dari mane datangnye suare...tu,,
laaaaaaaaaaaaaa...lame tu baru aku tau...
suare yg d'mksud kan si rezza tuh,,,
yang tak boleh blah laginye...rezza rakam, video yang ade kt atas ni katenye die nak suh yana dengar sendiry sore katak tu...

2 comments:

  1. i am a new fashion blogger from indonesia living in singapore :) i really like your blog. i will really appreciate & it will be an honor to have u as my blog member.

    and of course i will folback!:D also, u can mention me anytime on twitter @tiodang if you want me to check out your latest post & leave a comment ^^ ,please list me on twitter, so i will know u're my follower!! ;)

    i've just recommend your post to google!u can check it! that's what u got if you keep in touch with my blog too!! hope u will do the same ^^
    (u can add me on facebook and contact me at : cheeringwinda@yahoo.com)

    ReplyDelete
  2. oooh..really :)
    thank you so much for recommend me winda...
    i'm happy to read these ,,
    and no biggies...i will follow your blog/fb and twitter
    ;)
    thanks against ♥nana

    ReplyDelete