Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Thursday, 20 October 2011

So Sweet..auuw2


tittle arie nih seperti tajuk diatas....hehe~

 "SO SWEET.."

ape yang sweetnye...mesti korang tertanye-tanye ape yang manisnye an haaha...takde lah
aku just nak kongsi an cite sal mama and papa aku..
aku suke sangat tengok mama ngan papa aku...
sweet couple 
tadi  mama ngah asyik tengok cite drama "nenek kebaye" an ,
ttibe papa mai duduk depan mama and tunjuk mate die masuk habuk and nak suh mama tiupkan....
mama pun tiupkan a~
memang comelll
sangat..

sweet...
papa nak manje ngan mama hee~
ade lagi ..aku masih ingat time mama membebel kat papa and papa selalu tarik muke kat kitorang then cakap
"tengok mama awak..selalu berleter..papa cakap sedap pun die leter papa tak cakap(diam) pun die leter,itu lah mama awak"hehe...
so funny 
hurrmmmmm..indahnye
satu hari nanti aku nak sangat jadi cam mama and papa,cinte dorang memang kukuh..
 no one can separate them, but only the fate ..
that's called true love 
♥ 

No comments:

Post a Comment