Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Tuesday, 6 September 2011







DOMOKUN DANCING  

photoshoot by jari photo & bersuke-suki dengan rakan-rakan pade hari raye keempat kat taman tengku anis<3..hehe it's fun dude!!!giler kot,,

okey...yang berbaju purple to Bella....adeq pade kak miya yang pakai jaket kulit hitam tu,its reminds me time dulu-dulu i jumpe and greeting ngan dorang~ i ingatkan dorang to twin tao..rupe-rupenye dorang to laen age kot..hehehe,,but dorang memang sibling yang sweet,yela kemane2 mesti bersame~oh btw kak miya to girlfriend raous..,you guys mesti tak kenal who is raous,right?? it's okey..jap lagi i intro yah..yang wearing snow cap to pulax kak golly..she is part time modelling..talkactive and sporting habis.die girlfriend pade pedi....yang berbaju hitam rambut curl to syadeeba ..dye besties i oh2 and lasty yg rmbut lurus muke ala-ala cine to pulak kak isma....girlfriend pade syed...
Oh~ you all mesti blur and tak kenal pedi,raous,syed kan.....diorang sume to ahli-ahli band 
"THE DONKEES
WHAT!! korang takenal jugax..ish2` dah maken kronik to hehehe~band to famous kat kelantan je kot...
OK la..to je kot cite yang i nax kembangkan riney ..heheeheh~

No comments:

Post a Comment