Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Thursday, 8 September 2011


BYE..BYE PUTRA MAJESTIK


hurmmmm sedih la semua membe-membe yana dah baleq campus masing-masing,,yana je yang takkan balik sane sampai bile-bile dah.. :( semua dah get ready for final exam..masing-masing busy study..

rindunye..
yana kat PM ,,entah bile la yana boleh pergi sane lagi..rindu giler kot nak lepak kat sar corner dengan membe-membe.Ape khabar la dengan mamak yang sorang kat sar to ..yana rindu nak dengar mamak to panggil ''darling" hehehe...mamak tulah...abang bagi yana ngan dira,yela die je yang paling baek lam ramai-ramai mamak yang keje kat sane...
 Oh2~gambar kat atas nie lah condominium tempat yana menetap and tunggu bus tiap-tiap hari time nak pegi class.. :)

hurm..kat PM nie la yana mule mengenali erti hidup berdikari ,,cuci baju sendiri,kemas bilik sendiri,masak...buat assigment tanpe bantuan orang lain..
BEST JUGAK!
 wOoOww
cakap sal cooking ..hehe..dulu mase duk kat sane,kire waktu sahur lah nie yana pernah try masak  fried rice tok roomate yana ~yang lawax nye telur yang yana masak melambung 
HAHAHA!
tapi memang best la.. banyak suke duke yang terjadi kat sane...dan kat sane jugak yana mule temui seorang yang teramat istimewa..


No comments:

Post a Comment