Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Sunday, 4 September 2011

31th August 2011-Puqophotographic Studio







besh giler kalau imbas semula...masa photoshoot dekat puqophotography studio malam raya kedua tu~
macam-macam pose kitorang buat,pose itulah pose inilah..and inilah detik pertama and terakhir that i'll never forget..sayang korang semua...(lynda,dyba,kak fyza,wari,akeem, and siblings lynda)<3 mwa..mwaaaa lah..

kire tu adelah birthday gift yang paling best yang yana dapat these year kot..
oh2..satu lagi,korang thanks against cuz jadikan yana kek yang tak siap lepas habis je photoshoot tu
hehehe!(faham-faham jelah)


lastly...
 pada bulan yang mulia and baik ini yana mengambil kesempatan untuk wish to everyone HAPPY EID also menyusun 10jari memohon maaf kepada semua if sebelum ni yana ade tertampar,tercuit,termarah,tersuke,termakan,terlampau,terkasar bahasa and segala macam ter' lah kat you all .harap diampuni
ngee~v(^,^)v

No comments:

Post a Comment