Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Friday, 2 September 2011



 
now let me introduce to you guys..
yang berbaju biru ngan mulut muncung-muncung to ialah Oppie..oppie nie seorang yang 
suke sangat bergossip..tau,die ni kalau dah bergossip memang tak ingat dunia la..seriously~
but dalam suke bergossipkan die ni memang a good adviser lal,,if i ada problem je mesti dia nasihat i~,dia ni jugax tak mudah putus asa...and suke bersaing tao..thats why i suke giler kwn ngan die,

okey,yang kat sebelah oppie tu pulak ialah Anis...si cute miut yang petah bercakap,,apa yang i tengok pade die yang membuatkan i suke jugak kwn ngan die ialah..hurmm...her style ..like3 care communication die ngn semua orang best jerk! bile dengar..banyak lagi sebenarnye yang i suke tentang anis nie but setakat nie je i bagitahu ..yup

OH2!!!yang tengah tu pulak ialah MUNIRA....mwa...mwaaa...hehehe
munira ni....memang sato kepala la ngan i..suka sesama dalam class,buat assigment jahitan sesame and buat nakal pun sesame..you guys tau tiap-tiap kali lecturer kiteorang si puan amy mtk assigment jahitan yang die suh buat..mulalah~taktik baru giler kite orang nak mengelak dari lecturer ..yela assigment ta siap la katekan..heehhe

weeeeeeeee~yang berbaju petak-petak to pulak IMA..si gadis kecik molek ,,that i always call her as 'ACHA SEPTRIASA" ala cam actress indon to...

Hoo..yang duduk kat bawah ngan senyuman colgate to Nally...memula i pindah college to..die la orang pertama yang greeting i...and die baik giler2...ade sekali to die buatkan assigment i sampai abesh...yallah..memang tabeb la ngan nally love u babe!

No comments:

Post a Comment