Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Wednesday, 30 November 2011

sorry mark for my Boyfie



besok...i have to make a cute33 lil cupcake for my sayang 
tanda maaf kat die huuu semalam selisih faham sikit ngan die
..decoration pun mesti kene cute3~kan..kan..kan hee~
hurmmm....
kire tu my 1st training buat cupcakes la..
hopefully you like it sayang...
against
i'm so sorry sayang because before ni saye tak hargai awak sebagaimne awak hargai saye and cam endah tak endah je ngan keberadaan awak ,,
okey started now and tonight
i will tried to be "good person,a good girl and the only one " as u want it
insyallah..
u know kan why i hve been like these now, rite?..
its all because of
FAKE PROMISES dari mulut LELAKI~
sayang..bukan saye langsung tak nak trust awak,tapi
saye musykhil and ngeri nak trust  secare terus...
and sayang saye tak maksudkan awak camtu...
saye cakap sal "diri saye"
ia makan mase tuk bagi kepercayaan tu..
please faham saye. :)
ibarat
cam saraf kite la...die slow2 move ,,cmtu la saye
heee...

-the end-


 ♥

No comments:

Post a Comment