Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Tuesday, 22 November 2011

eeEE please la..geli do tengok perempuan isap "SHISHA" buruk bebenar

oit.
ade ape sangat pade shisha hah??

sedap ke?

ade rase macam makan blueberry cheesecake ke??

eee..please la
setahu aku shisha ni diibaratkan macam rokok la jugak kan,,tp shisha ni lebih bahaye sebab
ia d'ibaratkan jugak cam kite isap 100 ratus batang rokok dalam sarey..
perrrrhhhh!
korang nak mati cepat ke??
aaaaaaaaaaaaa..

tolong la,,
aduiii kalau lelaki tu lantak die la sebab sume die bedal...
ni perempuan
OH GOSH!
memang teramat teramat teramat teramat!! burok
OKEX!!
korang rase hot ke isap shisha
tu..adududu....
sayang...jagelah kesihatan tuh....adoiii

ape?

nak teruskan isap gak?

lantak korang la nak hidup ke mampos ke?
malas dah aku nak amik tau
.....


-end-

No comments:

Post a Comment