Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Friday, 17 February 2012

Stalker (e)

sakitnye
 bile kite rindu kan seseorang kan,:)
tapi tape...kesakitan tu lah yang mematangkan kite,,
ehee..(^.^)
ermmmm
tau tak kite oweys stalker die lam fb...
kite tengok status die yang lame2,
tengok picture dy kat tag tuh....
kite gelak sorang-sorang,,
kite senyum sorang-sorang,,
kite nanges sorang-sorang,,
oh! tau tak teap kali je name die naek lam chatbox fb
kite rase happy sangat...suke sangat2,,
sampai kekadang tu t'kua aimate sebab happy :)
tapi satu je... ...
urm
kite tak berani nak chat ngan die.
tapi bile nme die dah tade lam chatbox tu....
kite rase cam "kehilangan" 
and kehilangan tu berulang...


urmmmm....takpelah,, 

No comments:

Post a Comment