Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Wednesday, 29 February 2012


bln ni bulan kesedihan aku,
memang sedih bile dapat tau tu benar-benar bekas kekasih die,
aku rase hairan sangat ape yang perlu korang sorokkan kt aku,
kenape bekas kekasih die timbul semula lepas aku putus dgn die?
kenape aku tak penah tau langsung pasal bekas kekasih die?
aku rase talarat da diperbodoh b'ulang-ulang kali macam ni,
maybe dgn care dissapear dalam hidup die kan buat aku rase tenang
mulai arini aku kan stop contact die sampai bile-bile cuz aku dah jumpe jawapan yg sblum ni aku cari,

(tears drop.... ,to be continue)

No comments:

Post a Comment