Heyhooo Guys~v(^.^)v welcome to my LOVE,LIVE,NATURE STORY pages..~hi i'm Yana....peace~hurm ..i hope u guys enjoy it la by reading my owesome pages hee~(POYO JE KAU NI YANA)oh ~♥and...btw hehehe! come on la korang...let's joined my pages and be my follower...thank you "THE END"

Tuesday, 31 January 2012

hidup ni perlukan banyak cabaran....
setiap cabaran mmbuatkan kite matang dan berfikir lebih mendalam tentang makne kehidupan,
ada cabaran yang positif dan ade juga cabaran yang negatif,
tetapi kadang-kadang dengan cabaran inilah mula timbulnye pelbagai perasan yang kadang2 mengundang kepade ptelingkahan,
Putus ase.......
tidak yakin dgn diri sendiri.....
emosional,
marah,
rendah diri...
hurrmmmmm......


  so yana..banyakkan bersabar,
pedulikan orang,,
yang penting sekarang ni fikir pasal family yana......
lagipun
 "YANA BOLEH HIDUP TANPE KAWAN,TAPI YANA TAK BOLEH HIDUP TANPE FAMILY" kan?
yana perlu ingat bile yana dalam susah 
sape yang tolong yana
"Family"
 je kan yang selalu ade kalau yana susah
Bukannye
 "Kawan"
....
yana, yana perlu ingat jugak dalam dunie ni tadek satu kawan pun yang boleh kite caye selain family kita and Allah(s.w.t) rite?
jadi please becarefull bile berkawan ngan everyone cuz
Depan lain Belakang lain,
same jugak diri yana,bile dgr je orang mengata yana diam je and dengar tapi jgn pulak yana turut join anggap bende tu bukan masalah yana,


OK!
huh!!!
(be patient)

No comments:

Post a Comment